παρουσίαση

Άμπελος - Πέτρινα Σπιτάκια
 
Η Γιωργία και ο Τζίμης είναι δύο νέοι άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αρκαδία. Γέννημα θρέμα της περιοχής, ο Αη Γιάννης είναι και για τους δύο το ορμητήριο τους και ταύτοχρονα η ξεκούρασή τους. Αγαπάνε τον τόπο τους, κυρίως όμως τον σέβονται.
Ξεκίνησαν λοιπόν πριν λίγα χρόνια να δώσουν πνοή στο όνειρό τους. Δημιούργησαν την Άμπελο με συστατικά την αγάπη, τη φιλοξενία και την επιθυμία να αναδείξουν τον τόπο τους και την ευρύτερη περιοχή, που πραγματικά κερδίζει τον επισκέπτη και έχει να του προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες αναψυχής, απόδρασης και φυσικού κάλλους.
 
Στην Άμπελο ο επισκέπτης θα βρει 6 σπιτάκια άρτια κατασκευαστικά, με πλήρη εξοπλισμό και λειτουργικότητα. Την υψηλή αισθητική και την προσωπική φροντίδα της Γιωργίας και του Τζίμη ο επισκέπτης τις βιώνει σε κάθε γωνιά των χώρων. Εύκολα θα νοιώσει «σαν το σπίτι του» ενώ ταυτόχρονα θα απολαύσει μικρές πολυτέλειες των χώρων που συνεισφέρουν πρόσθετα σε ένα αξέχαστο σύνολο ως επιλογή για οληγοήμερες αλλά και πολυήμερες ακόμη διακοπές.
 
Στην Άμπελο είστε ευπρόσδεκτοι όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ η Γιωργία και ο Τζίμης μπορούν να σας εγγυηθούν ότι τόσο η διαμονή σας όσο και η γνωριμία σας με την περιοχή θα σας αφήσουν αλησμόνητες αναμνήσεις που πολύ γρήγορα θα σας οδηγήσουν πάλι εδώ...
....στην Άμπελο στον Αη Γιάννη Αρκαδίας!
 
Εξωτερικοί Χώροι
 
Η Άμπελος αποτελείται από 3 αυτόνομα κτίσματα ενταγμένα σε ένα ενιαίο σύνολο με τον περιβάλλοντα χώρο. Κάθε σημείο του εξωτερικού χώρου είναι μοναδικό, φροντισμένο ιδιαίτερα, διαφορετικό και παράλληλα πλήρως εναρμονισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.
 
Τα σπιτάκια είναι φτιαγμένα από τα υλικά του τόπου, την πέτρα και το ξύλο, συνδυασμένα έτσι ώστε με την πρώτη ματιά να προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.
Το κάθε σπίτι διαθέτει βεράντα με θέα μέχρι τον Αργολικό κόλπο.
 
Φωτισμένα από παντού με ήλιο και πλημμυρισμένα από το Αγιάζι του Μαλεβού σου δίνουν την αίσθηση του όμορφου, του ωραίου, και του αληθινού.
 
 
Εσωτερικοί Χώροι
 
Η αίσθηση της φιλοξενίας σε συνδυασμό με την πολυτέλεια είναι οι κύριες εντυπώσεις που δημιουργούν τα σπιτάκια στον επισκέπτη. Το καθένα ξεχωριστό, γίνεται αμέσως οικείο και αγαπημένο ως η ιδανική διαμονή γι αυτούς που αναζητούν άνεση, θαλπωρή και χαλάρωση στις αποδράσεις τους από το στρες της καθημερινότητας.
 
Κάθε σπιτάκι διαθέτει παραδoσιακό τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, TV, DVD, HI-FI, INTERNET, ψυγείο, mini bar, χρηματοκιβώτιο.
 
 
Αγ. Ιωάννης
 
Ο Άγιος Ιωάννης (Αγιάννης και παλαιότερα Ορεινό Άστρος) βρίσκεται επί του αρχαιότερου δρόμου Παρ. Άστρους - Τρίπολης, στο 23ο περίπου χλμ. Είναι ορεινό χωριό, σε 750 μ. υψ., στη βόρεια πλαγιά του Σαραντάψυχου, πρόβουνου του Πάρνωνα (Μαλεβού).
 
Η πρώτη μνεία του χωριού του Αγίου Ιωάννη γίνεται στο Χρονικό της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης του Γεωργίου Σφρατζή, το 1453 (βιβλίο Β΄, κεφ. Χ). Το όνομα του χωριού «Άγιος Ιωάννης», οφείλεται σε ναό αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και είναι μάλλον ευεξήγητο για την περιοχή της Κυνουρίας, όπου οι κάτοικοί της από τον 9ο- 10ο αι. και μετά, έδωσαν στα χωριά τους ονόματα Αγίων, έκτισαν παντού εκκλησίες, ξωκλήσια, προσκυνητάρια, σκήτες και αρκετά Μοναστήρια. Γι' αυτό και χαρακτηρίζεται η Κυνουρία ως «μικρογραφία του Αγίου Όρους».

 

επικοινωνία

http://www.abelos.eu/

Άμπελος Πέτρινα Σπιτάκια Άγιος Ιωάννης Αρκαδίας, Άστρος
T: +30 2755022704, +30 6974822867 F: +30 2755029220

E: info@abelos.eu

επικοινωνία

Παροχές Καταλύματος

DVD
Internet
Wi-fi
Κουζίνα
Μίνι μπαρ
Μουσική
Μπάνιο
Στεγνωτήρας μαλλιών
Τηλεόραση