παρουσίαση

Το Πήλιο είναι από τα πιο όμορφα και δημοφιλή μέρη της Ελλάδας και κάθε χρόνο προσελκύει πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που έρχονται να απολαύσουν τις ομορφιές και τις ανέσεις του.
 
Το Ξενοδοχείο Μαριάνθη βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία των Καλών Νερών, σε πολύ ήσυχη περιοχή, πίσω από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο του χωριού. Προσφέρει ευχάριστη και άνετη διαμονή σε όμορφους χώρους και δωμάτια με σύγχρονες παροχές. Όλα τα δωμάτιά μας έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα ώστε να παρέχουν περισσότερες παροχές στους πελάτες που φιλοξενεί. Κάθε δωμάτιο είναι όμορφα διακοσμημένο και επιπλωμένο ώστε να προσφέρει ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
 
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με την παραλία των Καλών Νερών, τα μπαράκια, εστιατόρια και καφέ που βρίσκονται πάνω στον παραλιακό δρόμο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, χωρίς όμως το θόρυβο και την κίνηση που προκύπτει.
Σκοπός μας είναι οι διακοπές σας στο Πήλιο, να είναι όσο απολαυστικές γίνεται. Αν καταφέρουμε να παίξουμε έστω ένα μικρό ρόλο σε αυτό, τότε θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές και τα δωμάτια του ξενοδοχείου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.
 

 

επικοινωνία

http://www.pelionpagasitikos.gr/

Marianthi Hotel | Ξενοδοχείο Καλά Νερά - Πήλιο Καλά Νερά, Πήλιο
T: 2423022356,2423022545,2423022206 Κιν: 6946304241 F:

E: info@pelion-pagasitikos.com

επικοινωνία

Παροχές Καταλύματος

Internet
Wi-fi
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάνιο
Τηλέφωνο
Ψυγείο