παρουσίαση

Στο βόρειο τμήμα της Σαντορίνης βρίσκεται ο πρώτος επίσημα χαρακτηρισμένος ως παραδοσιακός, αρχιτεκτονικός οικισμός της Ελλάδας. Λουσμένη με τον  ήλιο και το φως της Μεσογείου, σκαρφαλωμένη στην μοναδική καλντέρα που δημιουργήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου το 1613 π.Χ η ξακουστή Οία με τα γραφικά σοκάκια της, τις πολυάριθμες εκκλησιές, τα μοναδικής αρχιτεκτονικής καπετανόσπιτα, τους αμπελώνες που φτάνουν ως τις παραλίες της βόρειας πλευράς της, το μονοπάτι που ενώνει την ΟΙΑ με τα ΦΗΡΑ - πρωτεύουσα της Σαντορίνης - και με τους χαμογελαστούς και φιλόξενους κατοίκους που με σεβασμό στο μεγαλείο αυτό που μας χάρισε η φύση βρισκόμαστε πάντα κοντά στον επισκέπτη για να γίνει η διαμονή του στο νησί αξέχαστη εμπειρία.

Σε αυτόν τον μοναδικού φυσικού κάλους και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής τόπο, αναγεννήσαμε με την πολύτιμη συμμετοχή της αρχιτέκτονος Κας Πετρίδου τα Gemela's family homes, δυο ανεξάρτητες αυτοεξυπηρετούμενες παραδοσιακές κατοικίες με κοινή αυλή και πισίνα,που λειτουργούν όλο τον χρόνο.

Γη:
Πρόκειται για μια μονόχωρη κατοικία που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα, με θέα στην καλντέρα με τα υπέροχα χρώματα που το ηφαίστειο δημιούργησε  ως μοναδικός καλλιτέχνης, πάνω στο βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου.

Είναι πλήρως εξοπλισμένη, αυτοεξυπηρετούμενη παραδοσιακή κατοικία 45 τμ. Είναι ιδανική για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές μιας και έχει την δυνατότητα απομόνωσης σε έναν ιδιωτικό χώρο στον τόπο των διακοπών.

Παρέχονται στον επισκέπτη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, air-conditioning, TV,DVD-CD-player, δωρεάν πρόσβαση στο internet, δωρεάν laptop (κατόπιν αιτήματος σας), δωρεάν τοπικές κλήσεις, mailbox, safebox, σίδερο, σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, κυάλια, τηλεσκόπιο, βιβλία, παρκοκρέβατο ή πλαϊνά προστατευτικά κρεβατιού (κατόπιν αιτήματος σας).
Η καθαριότητα είναι καθημερινό μέλημα του προσωπικού των Gemela's family homes.
Σας καλωσορίζουμε με τοπικό κρασί και τα υλικά για να φτιάξετε το πρώτο σας πρωινό.
 
Ύδωρ:
Πρόκειται για μια διχωρη κατοικία που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα με θέα στο ηφαίστειο που σαν ήρεμη δύναμη ξεπροβάλει μέσα από τα καταγάλανα  νερά.
Είναι πλήρως εξοπλισμένη  αυτοεξυπηρετούμενη παραδοσιακή κατοικία 52 τμ. Είναι ιδανική για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές μιας και έχει την δυνατότητα απομόνωσης σε έναν ιδιωτικό χώρο στον τόπο των διακοπών.
Παρέχονται στον επισκέπτη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, air-conditioning, TV, DVD-CD-player, δωρεάν πρόσβαση στο internet, δωρεάν laptop (κατόπιν αιτήματος σας) δωρεάν τοπικές κλήσεις, mailbox, safebox, σίδερο, σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, κυάλια, τηλεσκόπιο, βιβλία ,παρκοκρέβατο ή πλαϊνά προστατευτικά κρεβατιού (κατόπιν αιτήματος σας).
Η καθαριότητα είναι καθημερινό μέλημα του προσωπικού των Gemela's family homes.
Σας καλωσορίζουμε με τοπικό κρασί και τα υλικά για να φτιάξετε το πρώτο σας πρωινό.

επικοινωνία

http://www.gemelas.gr/

Gemela's Family Homes Οία, Σαντορίνη,Θήρα
T: +30 2286072111, +30 6947022428 F: +30 2286071888

E: info@gemelas.gr

επικοινωνία

Παροχές Καταλύματος

DVD
Internet
Wi-fi
Δορυφορική τηλεόραση
Κατοικίδια μη επιτρεπτά
Κλιματισμός
Μουσική
Πισίνα
Σίδερο στο δωμάτιο
Στεγνωτήρας μαλλιών
Τηλεόραση
Φορητός υπολογιστής