παρουσίαση

Μπαίνοντας στα Σύβοτα ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο (αριστερά), που ενώνει τα Σύβοτα με την Πέρδικα στα 400 μ. (ακριβώς στο ύψος της παραλίας Zavia) κάνουμε αριστερά στην ανηφόρα. Ανεβαίνοντας θα συναντήσετε και πινακίδα με την επιγραφή Studios Zavia  στρίβουμε αριστερά στο πρώτο δρομάκι (απόσταση περίπου 50 μέτρα) και φτάνετε στο Studios Zavia.
 
Τα Studios Zavia βρίσκονται στα πανέμορφα Σύβοτα (Μούρτος), χτισμένα αμφιθεατρικά σε τοποθεσία απαράμιλλης ομορφιάς με θέα προς τη θάλασσα και απέχουν μόλις 250 μέτρα από την παραλία Ζάβια.

Το συγκρότημα είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τον ιδιοκτήτη τους κ. Κάτσιο Χρήστο και την σύζυγό του κ.Αναστασία, και λειτουργούμε ολο τον χρόνο.
 
Η διεύθυνση του συγκροτήματος, με μακρά εμπειρία στον χώρο του τουρισμού, σας υπόσχεται ευχάριστη διαμονή ενώ είναι πάντα διαθέσιμη για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Τα Studios Zavia απέχουν περίπου 1 χλμ. από το κέντρο των Συβότων και λιγότερο από 5 λεπτά οδικώς από τις ξακουστές παραλίες της περιοχής.

Το συγκρότημα ανήκει σε κατηγορία 3 Κλειδιών και περιλαμβάνει 13 δωμάτια στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα από 2 έως 4 άτομα.

Το κάθε δωμάτιο έχει T.V., κλιματισμό, ψυγείο και κουζίνα.

Επίσης, το συγκρότημα διαθέτει εξωτερικό πετρόκτιστο barbeque και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) και reception.

Τέλος, δίπλα από τα Studios Zavia υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης του οχήματός σας (parking)
 
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε κοντά μας για να περάσετε αξέχαστες διακοπές!!!!!!!
Σας περιμένουμε !!
 
ΚΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

επικοινωνία

http://www.zaviastudios.4ty.gr/

Studios Zavia Σύβοτα Σύβοτα, Ελλάδα
T: 2665093105 ΚΙΝ. 6945819901 F:

E: angitsou30@gmail.com

επικοινωνία

Παροχές Καταλύματος