За нас

Хотели за настаняване Фира Санторини Mesotopos Санторини, Apartments Санторини, Санторини, Цикладите настаняване, настаняване AEGEAN, Santorini Volcano

Mesotopos Hotel Санторини ГЪРЦИЯ Fira ЛОВ

Mesotopos е един хотел в Санторини, разположен на няколко километра южно от град Фира, столицата на Санторини.

Намира се в най-централното местоположение в Санторини, като името на (Mesotopos = място в средата), с уникалното предимство да просто кратък от най-популярните дестинации на острова, както и пристанището и летището.
Едновременно с това, Mesotopos Santorini Hotel, само на кратко разстояние от калдерата, разстоянието, което може да ходи няколко минути и да се насладите на уникалната гледка, когато пожелаете.
Но отвъд изгодна позиция в Санторини, Mesotopos означава уникални качествени услуги, предлагани в нашия хотел. Той предлага апартаменти и студиа, които обещават комфорт, домашен уют атмосфера, спокойствие и уединение за Вашата почивка в Санторини, докато бижу на хотела е басейна с отделен чертеж и джакузи, където можете да се отпуснете и да се насладите на гледката на Fira и морето.
Друг предлагаме на нашите клиенти е за наем на кола, мотоциклет или ATV на преференциални цени, както и безплатен паркинг пред хотела.
Санторини е считан за един от най-красивите кътчета на нашата планета. A клъстер на острови околните вулканична калдера, единственият калдера в света отвори към морето, страхотни гледки и спиращи дъха гледки поразителния в своята красота и спокоен чар.
Мнозина са тези, които могат лесно да възбуждам интерес на посетителите към Санторини, каквото и да са те.
Любителите на историята и археологията могат да намерят много очарователни открития на Санторини, особено археологическия обект Акротири.
Любителите на природата ще оценят дивата красота на вулкана, който е създаден на калдерата на Санторини.
Любителите на слънце може да прекарват времето си в приятни плажове nisiou.Ta децата на нощта ще бъде очарован от интензивността на нощния живот на Санторини.
Санторини е най-вълнуващото място можете да прекарате почивката си в синьо Егейско море. Не е чудно, че толкова много туристи всяка година идват да Santorini да преживеят своя чар.
Вашата ваканция в нашия остров ще бъде по-добре, ако на хотела или апартамента, където ще бъде предоставена на качествени услуги, които Mesotopos знаят как да се справят добре. Насладете се на почивката си, като се задържи в апартаменти Mesotopos в Санторини, един от най-комфортна и апартаментите в Санторини. Насладете се на уникалната красота на нашия остров и попълнете си всеки ден наслада.
Ако искате да пътувате от реалността в историята, истината е, че лесно ще успее в Santorini Hotel Mesotopos ...
Апартаментите и студиата предлагат на гостите незабравима почивка, напомнящи снимки на несравнима красота, съчетаващ в Егейско море и цветовете на ландшафта на Санторини. Можете също така да се насладите на плуване в нашия прекрасен плувен басейн, който също разполага с джакузи.
Цветовете на залеза създават изображения с уникална красота и пространството около басейна е идеален да се насладят на магията и спокойствието на този час
Апартаменти Mesotopos в Санторини са много близо до град Фира, столицата на Санторини
Всички апартаменти в нашия хотел е напълно оборудвана, тъй като те имат A / C, TV и кухненски бокс.
Искаме да ви предложим приятна атмосфера и усещане за лукс за вашата почивка в Санторини. Всеки апартамент е обзаведен и декориран с вкус и внимателно подбрани мебели
Fira, Santorini
Fira е малък оживения град в Санторини, особено през летния сезон, което в Гърция започва рано и завършва късно.
Fira е столицата на Санторини днес намира в северозападната част на острова, по билото на калдерата, на 12 км от пристанище Атиниос.
Fira, за разлика от други, по-тихи села на Санторини привлича много посетители от различни етнически, културни и икономически среди. И това е особено компонент, тя предлага богатство от съоръжения и атракциони за спазване на всички различни вкусове и интереси. Луксозни хотели, ресторанти и кафенета в Fira са в непосредствена близост до традиционното, фолк и прости механи, гостилници, Къмпинг, барове, кръчми и кафенета. Точно по същия начин, че хора от различни възрасти и начин на живот се наслаждават на залеза по скалите на Fira гледат отвисоко необятността на небето и морето.
Fira - История
От 19-ти век Fira става столица на известния вулканичен остров Санторини. Както и през 1800 г. Tower Kallistis, средновековно селище, е бил столица, скрита във вътрешната част на острова, за страх от пирати. След завладяването на острова от турците е сега по-безопасно да се прехвърля столицата на по-видно място на острова.
Fira - Архитектура
Fira има цвят, типичен за Цикладите. Печатът на дълга Venetian доминирането е очевидно в архитектурата и по този начин, в непосредствена близост до местната традиция на тесните калдъръмени улички, белите къщи и църкви с техните малки сини прозорци, арки и куполи може да се възхищават на католическата катедрала, Манастирът на доминикански монахини Манастир Lazariston и да се разходят в Frangomachalas, квартални построен от богатите венецианци (франки), търговци и капитани на славното минало, когато Fira е една от двете основни пристанища на остров Санторини.
Музеи и исторически сгради в Фира
Археологическият музей в град Фира, къщи с богата колекция от геометрични вази от 5-ти век преди новата ера., Надписи и многобройни Минойската, египетски и Chanaaika обекти, които разкриват съобщението на Санторини с други велики цивилизации на Средиземноморието.
В Fira, праисторическата музей на Тера (древното име на Санторини. Колкото по-късно "Santorini беше даден от венецианците, в чест на Св Irene) излага информация за геологията и историята на Санторини.
Фолклорен музей в Fira, традиционна къща на 1681, ще ви отведе на пътешествие назад във времето през стаите с оригинални предмети от Санторини
В културен център "Megaro Gyzi" в Fira е основана през 1980 г. по инициатива и финансовата подкрепа на католическите епархия Santorini. Годишният фестивал Hall Gkyzi се провежда през август и включва различни културни събития като концерти, изложби и други, с вход свободен.
В централния площад на Фира е на братята културна фондация Bellonio Luke и Евангелос Bellonias 1994. Включва зала и библиотека с 35 000 книги, мисия Bellonio Foundation е да допринесе за културно и образователно развитие на Санторини.
Защо посетете Fira
За посетителите на Санторини, Фира е на чудесата всяко време на деня и нощта. Лабиринтът от тесни улички ви доведе до усамотени квартали като ви позволява да загубиш себе си, за да се срещнат отново по-късно в откритата панорама на скалата на Fira, като стисна да премине през тълпата оживените главните улици с изглед към калдерата.
Fira през деня окъпан в ярка слънчева светлина, тази светла, чиста и лека киселина цикладски подхранва жителите на Fira енергия да предложи гостоприемството си, за да се създаде и развива всички онези красиви , вкусна и, преди всичко, простите неща са винаги готови да предложат един непознат с отворено сърце и отворени обятия.
Fira е място, където, въпреки че развитието на туризма води до подуване-каквото и да означава, ако някой може да има дори опит за автентичност, непосредственост и разпуснатост в човешките отношения. Особено, ако се случи да бъде в една от местните фестивали на Фира, на тържествата ще бъдат впечатлени. Има звуците на традицията, на духа на народа на Санторини, вечерния бриз (летен бриз на Егейско море), броят на добрата храна и вино може да бъде чар и да примамват в един танц с стъпки не някога е предполагал.

контакти

http://www.santorinihotelmesotopos.com/

Mesotopos Hotel Fira, Santorini,Thira
T: +30 2286024013, +30 6979900081 F: +30 2286024013

E: info@mesotopos.gr

контакти

Предлагани удобства

Iron в стаята
Wi-fi
В близост до магазин
Велосипедни ключалки
климатична инсталация
музика
Облекла Почистване
отопление
паркинг
сателитни канали
сешоар
телевизия